Το σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαΐου, από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, οι οινοπαραγωγοί-μέλη της ένωσης «Οίνοι Βορείου Ελλάδος», του οινοτουριστικού δικτύου «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος», περιμένουν τους φίλους του κρασιού στα επισκέψιμα οινοποιεία τους για ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές, εκδηλώσεις, δώρα και πολλές εκπλήξεις!
Οι «Ανοιχτές Πόρτες» πραγματοποιούνται φέτος για 12η συνεχή χρονιά στα οινοποιεία-μέλη των «Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» έχοντας καθιερωθεί πλέον τα τελευταία χρόνια και στους υπόλοιπους «Δρόμους του Κρασιού» της Ελλάδας!

Στόχος της εκδήλωσης είναι το κάθε οινοποιείο που συμμετέχει να δημιουργήσει ένα γεγονός γύρω από το κρασί σε εορταστικό κλίμα που θα φέρει τον καταναλωτή κοντά στο χώρο παραγωγής του.

Ξεναγήσεις σε πανέμορφα αμπελοτόπια, μοντέρνα αλλά και παραδοσιακά οινοποιεία, με απεριόριστες οριζόντες και κάθετες γευστικές δοκιμές εκλεκτών οίνων του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα, παρέα με τους οινοποιούς τους και σε συνδυασμό με πλήθος εκδηλώσεων, είναι ένα σαββατοκύριακο που οι φίλοι του κρασιού -και όχι μόνο- αναμένουν και προγραμματίζουν.

Προγραμματίστε και εσείς το δικό σας οινικό σαββατοκύριακο στις `Ανοιχτές Πόρτες` των οινοποιείων των `Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος` για το σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαΐου.

Η είσοδος στα οινοποιεία είναι δωρεάν